Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krkovička po Znojemsku

fotka Krkovička po Znojemsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krkovička po Znojemsku:

600 g krkovičky  | 400 ml vývaru  | 4 sterilované okurky  | 2 cibule  | 1 kelímek sladké smetany  |  hladká mouka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Krkovička po Znojemsku:

Omyté maso osušte a naporcujte na plátky. Mírně naklepejte, osolte, opepřete a na rozehřátém oleji opečte po obou stranách asi 7 minut. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno, okurky nakrájejte na kolečka. Ve výpeku poduste cibuli a okurky. Asi po 3 minutách zaprašte moukou, zalijte vývarem a za občasného míchání povařte. Nakonec vmíchejte smetanu a ještě krátce prohřejte. Maso podávejte s omáčkou a s opečenými bramborami.


Fotky receptu Krkovička po Znojemsku:

Krkovička po Znojemsku
Krkovička po Znojemsku
Fotky vložil: katkina 
Hodnocení receptu Krkovička po Znojemsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle