Vložil: | SRNA |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krkovička s cibulí:
2 ks větší cibule
| 4 lžíce kremžská hořčice
| 4 lžíce olej
| 1/4 l mléko
| 1 lžíce citronová šťáva
| 8 stroužků česnek
| (150 g) 4 ks vepřová krkovice
| 2 lžičky sůl
Postup přípravy receptu Krkovička s cibulí:
Plátky masa naklepeme a nařízneme po krajích. Česnek oloupeme a prolisujeme. Po obou stranách potřeme česnekem utřeným se solí. Na 3 hodiny je naložíme do mléka s citronovou šťávou.
Potom maso vyjmeme, necháme na utěrce odsát přebytečné mléko a na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme dozlatova.
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme mezi dva talířky změknout. Horké plátky masa potřeme hořčicí a posypeme cibulí.
Krkovičku podáváme s opečenými brambory a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Krkovička s cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!