Maso dobře očistíme a okořeníme. Přidáme trochu pepře, zakapeme olivovým olejem a necháme chvíli uležet. Mezitím si oškrábeme nové brambory a dáme je v mírně osolené vodě vařit.
Necháme si dobře nahřát pánev a vložíme na ni naložené plátky masa. Po krátkém orestování a zatažení maso otočíme a přikryjeme pokličkou. Plátky pečeme asi 25 minut, můžeme je průběžně otáčet.
Připravíme si dva talíře a ozdobíme je krájenou zeleninou.
Měkké brambory scedíme a servírujeme je na talíře. Přidáme hotové plátky krkovičky a šťávou, která se z masa vydusí, přelijeme brambory.
Podáváme s tatarskou omáčkou nebo kečupem.
Fotky receptu Krkovička se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!