1 krocan
| 60 g mouky
| 60 g másla
| 1/4 l kyselé smetany
| 1/2 konzervy chřestu
| petržel
| sůl, pepř
| 500 g celeru
| 800 g karotky
| citr. šťáva
| 1 žloutek
| 250 g zeleného hrášku
Postup přípravy receptu Krocan po anglicku:
Krocana osolíme a vložíme na pánev Zepter a vaříme asi 60 min. Přidáme celer, karotku. Maso vyjmeme a vývar zcedíme a zahustíme jíškou. Přidáme citr. šťávu a krátce povaříme.Žloutek smícháme se smetanou a zjemníme jím omáčku. Krocana ozdobíme hráškem, karotkou, celerem a chřestem.
Fotky receptu Krocan po anglicku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!