Odloupnout 2-4 pěkné venkovní listy z kapusty. Na jemno rozdrtit jalovec (hmoždíř pracuje, anebo plastický sáček a třeba palička na maso). Na jemno nakrájet zbytek kapusty.
Rozehřát pánev nebo Wok kotlík, nalít tam olej a když je horký tak přidat česnek na 1 min. Přidat kapustu a za stálého míchání ji smažit po 3-4 min. do křupava. Vyjmout a osušit papírovým ubrouskem.
Vrátit do Wok kotlíku, přidat sezamový olej a nahoru nasypat směs cukru, jalovce a soli.
Upraženou kapustu podávat v uschovaných syrových listech horkou, nebo studenou.
TIP: Hodí se k zeleninovým pokrmům nebo pokrmům z masa. Také se výborně hodí k receptům z krevetek.
Fotky receptu Křupavá kapusta z Číny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!