Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 13.05. 2025
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavé rizoto

fotka Křupavé rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Křupavé rizoto:

250g anglické slaniny, na proužky  | 1 cibule, nadrobno  | 25g másla  | 300g kulatozrnné rýže  | 100ml bílého vína  | 150g cherry rajčátek, rozpůlených  | 700ml horkého drůbežího vývaru  | 50g parmazánu

Postup přípravy receptu Křupavé rizoto:

1. Rozpalte to
Troubu předehřejte na 180 °C. Na pánvi dozlatova opražte slaninu (asi tři minuty). Přidejte cibuli a máslo a smažte ještě tři až čtyři minuty, až cibule změkne. Přisypte rýži a promíchejte ji, aby se pěkně obalila tukem. Vlijte víno a míchejte, až se vsákne.

2. Pečte
Přihoďte cherry rajčátka, vlijte horký vývar a vše ještě jednou promíchejte. Zakryjte poklicí a dejte na osmnáct minut do trouby. Pak vyndejte a přimíchejte většinu sýra. Trochu nechte na posypání.


Fotky receptu Křupavé rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !