Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavé skořicové hvězdičky

fotka Křupavé skořicové hvězdičky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Křupavé skořicové hvězdičky:

2 bílky  | 175 g moučkového cukru  | 2 lžičky mleté skořice  | 250 g mletých mandlí  | 2-3 lžičky citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Křupavé skořicové hvězdičky:

Bílky vyšleháme, přidáme cukr i skořici a znova vyšleháme. 6 lžic hmoty odebereme a odložíme do lednice.
Do zbylého sněhu vmícháme mandle, citrónovou šťávu a vymícháme na hustou masu. Těsto zabalíme do folie a dáme na hodinu do lednice.
Troubu předehřejeme na 200 stupňů.
Plech vyložíme pečícím papírem. Těsto vyválíme na 2,5 cm, pokud se moc lepí, použijeme pečící papír.
Vykrojíme hvězdičky, přeložíme na plech a pečeme 7-8 minut. Vyjmeme je z trouby, potřeme odloženým sněhem a při 110 stupních sušíme ještě 15 minut.


Fotky receptu Křupavé skořicové hvězdičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé skořicové hvězdičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !