Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Křupavý toskánský nákyp

fotka Křupavý toskánský nákyp
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Křupavý toskánský nákyp:

2 housky  | 4 rajčata  | 250 g kozího sýra  |  sůl  |  pepř  | 6 lžic olivového oleje  | 30 g vlašských ořechů  | 1 svazek bazalky

Postup přípravy receptu Křupavý toskánský nákyp:

Housky nakrájíme na plátky. Rajčata nakrájíme na kolečka a osolíme je. Kozí sýr rozkrájíme na plátky. Všechny plátky by měli být přibližně stejně silné. Troubu zahřejeme na 200°C. V pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje. Krajíčky housky v něm po obou stranách dozlatova opečeme. Vymastíme zapékací mísu a střídavě do ní rovnáme opečenou housku, rajčata a kozí sýr. Připravený pokrm pokapeme zbývajícím olejem a 10 minut dozlatova pečeme. Mezitím nasekáme ořechy. Otrháme lístky bazalky a několik jich odložíme stranou na ozdobu. Zbytek velmi jemně nasekáme. Krátce před koncem pečení pokrm posypeme ořechy a sekanou bazalkou. Podáváme horké, ozdobené bazalkou.


Fotky receptu Křupavý toskánský nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavý toskánský nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !