Vložil: | Miskrab |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krušnohorská bašta:
500 g uzené krkovice
| 4 klobásy
| kysané zelí
| cibule
| slanina
| 1 kg brambor
| 200 g hladké mouky
| 3 vejce
| 1,5 dcl mléka
| sůl
| česnek
| majoránka
Postup přípravy receptu Krušnohorská bašta:
Zelí podusíme na rozpuštěné slanině a orestované cibulce.
Z brambor, mouky, vajec, mléka a koření uděláme těsto na bramboráky. Usmažené bramboráky plníme směsí zelí, uvařenou krkovicí a opečenou klobásou.
Fotky receptu Krušnohorská bašta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!