Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta s klobásovou nádivkou

fotka Krůta s klobásovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krůta s klobásovou nádivkou :

1 menší krůta cca 3kg  |  sůl a pepř podle chuti  | 2 ks cibule  | 20 g anglické slaniny  | 10 plátků toastového chleba  | 4 lžíce petrželky  | 200 g vinné klobásy  | 1 kostka Maggi Zlatý slepičí bujon  | 1 lžička sušené šalvěje  |  muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Krůta s klobásovou nádivkou :

NÁDIVKA DO KROCANA: Cibuli a slaninu posekáme najemno a zesklovatíme je na rozehřátém sádle. Opečené toasty nakrájíme na kostičky a promícháme s cibulí, petrželkou, vymačkanou náplní z vinné klobásy a vývarem z kostky MAGGI Zlatého Slepičího bujónu. Nádivku okořeníme šalvějí, muškátem, osolíme a opepříme. Touto nádivkou naplníme vnitřek krůty.

Krůtu prošpikujeme, zašijeme, poklademe vločkami másla a zakryjeme alobalem.

Pečeme 2 hodiny, podléváme vypečenou šťávou.

Alobal sejmeme a krůtu pečeme další 1 hodinu.


Fotky receptu Krůta s klobásovou nádivkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta s klobásovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !