Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta s nádivkou

fotka Krůta s nádivkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůta s nádivkou:

1 krůta  |  sůl  | 250 g másla  | 200 g slaniny  | 1 kostka maggi karpatského bujonu

Postup přípravy receptu Krůta s nádivkou:

Očištěnou krůtu osolíme, vnitřek naplníme nádivkou, prsa a stehna prošpikujeme slaninou, zbytek slaniny nakrájíme na plátky a rozložíme je na povrchu. Krůtu přelijeme 3 lžícemi másla, podlijeme vývarem z MAGGI Karpatského bujónu a dáme do horké trouby péct.
Za občasného přelévání vodou a obracení pomalu pečeme dočervena. Pečení krůty trvá 3-4 hodiny, podle velikosti. Maso se musí přelévat výpekem a mastit máslem, aby nevyschlo. Nádivka se tak dobře propeče.


Fotky receptu Krůta s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !