Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí bok v zelí s rozinkami

fotka Krůtí bok v zelí s rozinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí bok v zelí s rozinkami:

krůtí bok bez kosti  | 1/2 kg kvašeného zelí  | 3 ks středně velkých brambor  | 4 lžíce rozinek  | 3 dcl bílého vína  | 1-3 lžíce kukuřičného škrobu  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí bok v zelí s rozinkami:

Brambory oloupeme, jemně nastrouháme a vložíme do mísy. Přidáme zelí, rozinky a vše dobře promícháme. Krůtí bok posolíme z obou stran, posypeme kmínem a vložíme do středu pečící nádoby s vyšším okrajem. Kolem dokola jej obložíme připravenou zelnou směsí, podlejeme vodou a pečeme v předehřáté troubě 180 °C cca 1 hodinu. Podléváme střídavě horkou vodou a vínem. Po upečení zahustíme kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce studené vody a necháme přejít varem. Jako přílohu podáváme celozrnný chléb.


Fotky receptu Krůtí bok v zelí s rozinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí bok v zelí s rozinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !