600 g krůtích prsou
| 4 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| 500 g paprik
| 4 lžíce másla
| 2 lžíce rajského protlaku
| 3 lžičky sladké papriky
| 500 ml Maggi Zlatý slepičí bujon
| l
Postup přípravy receptu Krůtí guláš:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky o hraně asi dva centimetry. Oloupeme cibule a česnek a nadrobno pokrájíme. Papriky omyjeme, lusky rozkrájíme na kostičky. Maso opečeme ze všech stran na másle a vyjmeme. Přidáme ještě lžíci másla a zesklovatíme na něm cibuli a česnek. Vmícháme rajský protlak a mletou papriku a osmahneme. Maso vložíme zpět a zalijeme vývarem z MAGGI Zlatého slepičího bujónu.
Uvedeme do varu a pod poklicí dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem.
Hotový guláš podle potřeby přisolíme, zahustíme.
Fotky receptu Krůtí guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!