Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí maso plněné mozzarellou

fotka Krůtí maso plněné mozzarellou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krůtí maso plněné mozzarellou:

1-2 lžíce oleje  | 4 plátky šunky  | 250 ml šlehačky  | 4 plátky krůtích prsou  | 1 rajče  | 125 g mozzarelly  | 2 dl jíšky  | snítka šalvěje  |  citr. šťáva  |  sůl  | 125 ml vývaru  |  pepř

Postup přípravy receptu Krůtí maso plněné mozzarellou:

Maso osolíme a opepříme. Mozzarellu nakrájíme podle velikosti masa a poté na maso položíme šunku, mozzarellu a natrhanou šalvěj. Krůtí plátky zavineme a spojíme párátky.

Závitky opečeme na oleji. Poté je podlijeme vývarem a asi 200 ml vody a zhruba 10 minut dusíme.

Připravíme si omáčku. Rajče omyjeme, rozčtvrtíme a vyjmeme zrníčka. Dužinu nakrájíme na proužky. Závitky vyjmeme a do pánve přidáme smetanu a nakrájené rajče. Vše povaříme a podle potřeby zahustíme jíškou. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Krůtí maso plněné mozzarellou podáváme s brambory nebo těstovinami.


Fotky receptu Krůtí maso plněné mozzarellou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso plněné mozzarellou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !