Použité suroviny receptu Krůtí maso s fazolovým ragú :
400 g krůtího masa
| 400 g fazolí(směs vyloupaných bílých a zelených)
| 1 ks cibule
| 1 ks jarní cibule
| 100 g rajčat
| olej
| sůl
| tymián
| 2 stroužky česneku
| 4 lžíce rajského protlaku
| bílý pepř
Postup přípravy receptu Krůtí maso s fazolovým ragú :
Fazole namočíme přes noc a pak je ve vodě uvaříme doměkka. Pak je slijeme přes síto ale vodu uschováme. Krůtí maso očistíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme bílým pepřem. Cibuli nakrájíme na kostičky, jarní cibulku na kolečka a rajčata na kousky. Česnek prolisujeme. Ze zelených fazolek odkrojíme stonky a lusky překrojíme na polovinu. Maso důkladně osmahneme na cibulce a dochutíme tymiánem. Přidáme nakrájené fazolky s česnekem a necháme podusit. Nakonec Přidáme pokrájená rajčata, uvařené fazolky a vmícháme rajský protlak. Omáčku podle potřeby můžeme zředit vodou z fazolek. Krůtí maso s fazolovým ragú přímo na talíři posypeme jarní cibulkou.
Fotky receptu Krůtí maso s fazolovým ragú :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!