Postup přípravy receptu Krůtí maso s pomerančovou omáčkou z maizeny:
Krůtí prsíčka omyjeme, osušíme a po všech stranách osolíme a opepříme. Vložíme do trouby na rošt, který podložíme pekáčem na zachycení šťávy. Do něj rozprostřeme cibuli pokrájenou na kolečka. Opékáme po všech stranách zhruba 50 minut. Při opékání průběžně podléváme vodou, celkem asi půl litru. Mezitím opereme rýži a vaříme ji asi 20 minut v osolené vodě. Pečlivě oloupeme pomeranče a nakrájíme je na dílky, šťávu vymačkáme. Česnek očistíme, opláchneme, nakrájíme na plátky, mírně povaříme a nakonec osmahneme na tuku a prolisujeme přes síto. Přidáme pomerančovou šťávu a zelený pepř, povaříme a zahustíme maizenou rozšlehanou v trošce vody. K cibuli přidáme česnek a sekanou petrželku.
Prsíčka podáváme se zeleninou a rýží, politá pomerančovou šťávou.