Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí maso zapékané se sýrem

fotka Krůtí maso zapékané se sýrem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Krůtí maso zapékané se sýrem:

600 g krůtích prsou  | 2 - 3 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  | 1 lžíce koření (majoránka, petrželka, dobromysl)  | 4 lžíce Bertolli classico oleje  | 2 lžíce máslové ramy  | 2 lžíce hrubé mouky  | 3 dcl bílého vína  | 1 hrneček smetany  | 2 - 3 žloutky  | 150 g strouhaného sýra  |  tuk na vymazání misky

Postup přípravy receptu Krůtí maso zapékané se sýrem:

Krůtí maso nakrájíme na kostky, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a okořeníme. V horkém oleji maso krátce osmažíme, až se zbarví dozlatova. Zapékací mísu vymastíme olejem a maso do ní vložíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vínem a smetanou a rozšleháme. Po částečném vychladnutí do ní vmícháme žloutky a strouhaný sýr. Zálivku nalijeme na maso v zapékací míse a v předehřáté troubě zapečeme pokrm dozlatova. Podáváme s bramborami nebo s hranolky.


Fotky receptu Krůtí maso zapékané se sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso zapékané se sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !