Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.05. 2025
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí medailonky na broskvích

fotka Krůtí medailonky na broskvích
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí medailonky na broskvích:

500 g krůtích prsou  | 1 ks malý broskvový kompot  | 250 ml drůbežího vývaru  | 4 lžíce broskvové marmelády  |  škrobová moučka  |  olej  |  zázvor  |  tymián  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Krůtí medailonky na broskvích:

Krůtí prsa nakrájejte na malé medailonky, lehce je naklepejte, osolte, opepřete a obalte ve škrobové moučce. Na větší pánvi rozehřejte olej, vložte do něj krůtí maso a z obou stran opečte. Přidejte malé proužky nakrájeného zázvoru, broskvovou marmeládu a na kolečka či na čtvrtky nakrájené broskve. Vše zvolna duste za průběžného podlévání drůbežím vývarem. Hotové krůtí medailonky podávejte s bylinkovou rýží, přelité broskvovou omáčkou.


Fotky receptu Krůtí medailonky na broskvích:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí medailonky na broskvích
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !