Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí nudličky s fazolovými lusky

fotka Krůtí nudličky s fazolovými lusky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Krůtí nudličky s fazolovými lusky :

600 g-700 g krůtího masa  | 400 g fazolových lusků  | 4 lžičky solamylu  | 4 lžíčky vody  | 3 ks bílky  | dle chuti sůl  |  olej  | dle potřeby glutasol

Postup přípravy receptu Krůtí nudličky s fazolovými lusky :

U fazolových lusků skrojíme konce, omyjeme a necháme je okapat. Maso nakrájené na nudličky promícháme se solí, se solamylem rozmíchaným s vodou a bílky a necháme chvilku stát. Maso vložíme do rozpáleného oleje a zastálého míchání opékáme. Jakmile maso zbělá, vyjmeme ho a olej slijeme. Na pánvi opět rozpálíme 2 lžíce oleje (z oleje, ve kterém se opékalo maso), přidáme lusky, opečené krůtí nudličky, osolíme, posypeme glutasolem a opékáme lusky 3 min. Nakonec vše pokapeme lžičkou oleje a promícháme. Příloha - rýže.



Fotky receptu Krůtí nudličky s fazolovými lusky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí nudličky s fazolovými lusky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !