Použité suroviny receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou:
750 g krůtích prsou
| 40 g anglické slaniny
| 30 g běžné slaniny
| 300 g jedlých kaštanů
| 1 vejce
| 20 g másla
| 1 žemle
| strouhanka
| trocha mléka
| 1 lžíce koňaku
| sůl
| pepř
| petrželka
Postup přípravy receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou:
Kaštany uvařte do měkka a propasírujte. Přidejte žemli navlhčenou mlékem a nakrájenou na kostičky, angl. slaninu, vejce petržel a koňak. Osolte a opepřete, přidejte strouhanku. V mase vytvořte kapsu a naplňte částí nádivky a zašijte. Vložte do pekáčku, potřete máslem, přidejte slaninu a podlijte. Pečte zvolna. Ze zbytku nádivky udělejte malé kuličky a v polovině pečení je přidejte k masu.
Fotky receptu Krůtí pečeně s kaštanovou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!