Postup přípravy receptu Krůtí prsa na jehle:
Krůtí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme je do misky a polijeme sójovou omáčkou, ve které je přibližně 1 hodinu marinujeme. Očistíme a opláchneme papriky, přepůlíme je, zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky o velikosti asi 3 krát 3 centimetry. Na síto dáme okapat olivy. Na 8 jehel pak střídavě navlékáme kousky krůtího masa, olivy, červenou a zelenou papriku. Ve velké pánvi si potom zahřejeme olej, na kterém špízy postupně (přibližně 10 minut) do zlatohněda opékáme. Na omáčku si ušleháme dohladka majonézu, jogurt a kečup. Ochutíme ji citronovou šťávou, solí, pepřem a cukrem. Dáme do omáčníku a posypeme cayenským pepřem. Špízy upravíme na talíře a ozdobíme petrželkou. Omáčku podáváme zvlášť. Chutná k tomu bílý chléb.