Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí prsa po piemontsku

fotka Krůtí prsa po piemontsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí prsa po piemontsku:

4 ks krůtí prsa  | špetka soli  | špetka pepře  | 150 g másla  | 50 g uzeného masa  | 2 vejce  | 4 lžíce strouhanky  | 2 lžíce oleje  | 1 citron  | 1 svazek petrželky  | bešamel:  | 2 lžíce mouky  | 0,1 l mléka  | 10 g másla

Postup přípravy receptu Krůtí prsa po piemontsku:

Krůtí prsa vykostíme, opereme, stáhneme kůži, nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na másle. Z mouky, mléka a 10 g másla připravíme hustý bešamel. Do hotového vmícháme nakrájené uzené maso a necháme vychladnout. Vychladlým bešamelem potřeme z obou stran opečené plátky masa, obalíme je v rozšlehaném vejci, strouhance a osmažíme na oleji. Osmažené plátky upravíme na mísu, ozdobíme dílky citrónu nebo petrželovou natí a podáváme.


Fotky receptu Krůtí prsa po piemontsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí prsa po piemontsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles