Postup přípravy receptu Krůtí prsa s fazolkami:
Chléb nakrájíme na co nejmenší koustičky a na horké teflonové pánvi bez tuku osmažíme dozlatova, pomocí ručního míxéru kostičky rozmixujeme na hrubší drobky, fazolky překrojíme napůl, omytá rajčata rozpůlíme, maso okořeníme, troubu předehřejeme na 200°C, chlebové drobky smícháme s bylinkami, olejem, smetanou do kávy, kůrou z citronu, solí a pepřem, jednu stranu krůtího masa potřeme hořčicí a poté na ně rozetřeme chlebovou masu, pečeme na plechu 30-40 minut, fazolky vaříme ve slené vodě asi 12 minut, sljeme je a necháme okapat, rajčata orestujeme na margarínu, přidáme fazolky, bazalku, osolíme a opepříme, krůtí maso vyndáme z trouby, 5 minut necháme odpočinout a nakrájíme na plátky, podáváme se zeleninou.