600 g krůtích prsou
| 200 g krůtích jater
| sůl
| pepř
| 1 lžíce hladké mouky
| 2 lžíce oleje
| 1 cibule
| 4 - 5 žampionů
| 1 lžíce citronové šťávy
| 1/4 hrnku bílého vína
| podle potřeby voda na podlití
Postup přípravy receptu Krůtí ragú:
Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na rozehřátém oleji za stálého míchání krátce maso opečeme. Přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, na malé kousky nakrájená játra a oloupané, na tenké plátky nakrájené žampiony. Pokapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a dusíme, až je maso měkké. Během dušení mírně podléváme vodou.
Fotky receptu Krůtí ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!