Postup přípravy receptu Krůtí řízky s okurkou a dýní:
Slijeme nálev z dýně. Oloupeme okurku a podélně ji rozkrojíme. Vydlabeme jadérka a okukru nakrájíme na plátky. Oloupeme a nadrobno pokrájíme cibuli. Opereme kopr, lehce ho osušíme a otrháme snítky. V kastrolu rozpustíme 1 lžíci másla. Osmahneme na něm cibulku s okurkou. Přisypeme kousky dýně a podlijeme vývarem se smetanou. Zeleninu pod pokličkou dusíme asi 5 minut. Omyjeme a osušíme maso. V pánvi rozpustíme druhou lžíci másla a pršíčka na něm po obou stranách asi 4 minuty opékáme. Vyjmeme je z pánve a uložíme stranou do tepla. Zeleninu ochutíme solí a pepřem, přisypeme kopr a promícháme. Maso i zeleninu rozdělíme na talíře a podáváme s bramborami.
Fotky receptu Krůtí řízky s okurkou a dýní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!