Postup přípravy receptu Krůtí řízky se zeleninovou náplní :
Obvyklým způsobem uvaříme rýži. Cibuli nakrájíme nadrobno a rozmrazíme špenát (pokud máme čerstvý - spaříme ho). Cibuli orestujeme, přidáme špenát, rozkrájíme na kostičky spařená a oloupaná rajčata, a rovněž přidáme do pánve.
Připravíme si krůtí řízky, jemně je naklepeme, aby se rychleji propekly, naplníme je připravenou nádivkou z pánve, přehneme, zajistíme alespoň dvěma párátky, osolíme a na oleji po obou stranách opékáme.
Řízky uchováme v teple a připravíme si sýrový přeliv. Kousek másla rozehřejeme na pánvi, přidáme nakrájenou cibulku, smetanu, lžičku sardelové pasty, stroužek česneku, přidáme sýr, nakrájenou pažitku, kostku MAGGI Bylinky česnek a petržel, dochutíme špetkou bílého pepře, jemně dosolíme.
Opečené řízky přendáme na talíř, doplníme kopečkem uvařené rýže a přelijeme omáčkou. Můžeme ozdobit zeleninovou oblohou.