Vložil: | XpajaY850 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krůtí roláda s vinnou klobásou:
500 g krůtích prsou
| 200 g vinné klobásy, vymáčknuté ze střívka
| 1 houska
| 1/2 kapie, najemno pokrájené
| svazek petrželky, nasekaný
| 1 vejce
| sůl a bílý pepř
| 70 - 100 g slaniny
Postup přípravy receptu Krůtí roláda s vinnou klobásou:
1. Předehřejte troubu na 230, horkovzdušnou na 210 stupňů. Housku nakrájejte na drobné kostičky a na plechu je nasucho opečte dozlatova. Krůtí prsa rozřezejte tak, abyste získali jeden velký tenký plát – například je můžete podélně najkrojit (ale nedoříznout úplně do konce) a rozložit jako knihu. Zlehka naklepejte.
2. V míse smíchejte vymáčknutou klobásu, opraženou housku, kapii, petrželku a vejce. Jemně osolte a opepřete.
3. Plát masa položte na alobal a potřete klobásovou směsí. Zaviňte a roládu omotejte plátky slaniny. Zabalte ji do alobalu, přeneste na plech a pečte asi pětadvacet minut – roláda by měla být na dotyk pevná.
Fotky receptu Krůtí roláda s vinnou klobásou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!