Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí se smetanovou omáčkou

fotka Krůtí se smetanovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Krůtí se smetanovou omáčkou:

400 g krůtích prsou  | 1 cibule  | 1 sladká smetana  |  pohankovo - kukuřičná instantní kaše  |  sůl  |  bazalka  | knedlíky :  | 1/2 kg brambor  | 250 g špaldové hrubé mouky  | 1 vejce  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí se smetanovou omáčkou:

Maso osolíme. Do rozpáleného hrnce se zesíleným dnem dáme nasucho opéci krůtí plátky (v obyčejném hrnci opečeme jen na malém množství tuku ) a necháme dusit doměkka. Cibuli nakrájíme na čtvrtky, přisypeme ji do hrnce, podlijeme vodou a pomalu podusíme. Přidáme bazalku. Když je maso měkké, namísto hladké mouky zahustíme pohankovo - kukuřičnou kaší a smetanou. Brambory na bramborové knedlíky uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Studené oloupeme a najemno nastrouháme na struhadle. Smícháme se špaldovou moukou, vejcem, solí a zpracujeme těsto. Vytvoříme z něj dva válečky a vaříme je buď 20 minut ve vodě, nebo 30 minut na páře.


Fotky receptu Krůtí se smetanovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí se smetanovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !