Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí špízy na bramborách od Gigi

fotka Krůtí špízy na bramborách od Gigi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Krůtí špízy na bramborách od Gigi:

500 g krůtích prs  | 4 cibule  | 3 papriky  | 2 párky  | 2 kg brambor  | 1 balíček grilovacího koření  | 1 dcl olivového oleje Bertoli

Postup přípravy receptu Krůtí špízy na bramborách od Gigi:

Maso nakrájíme na menší kostky a naložíme na půl hodiny do směsi oleje a koření. Pak jednotlivé kousky masa napichujeme na jehlu střídavě s kolečky polopárků, plátky cibule a kousky paprik. Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na plátky a rozprostřeme na vymazaný plech. Brambory se špízy pak společně grilujeme deset minut, průběžně otáčíme a potíráme zbylou směsí oleje a koření.

Maso můžeme upravovat i na grilu nebo na pánvi a podáváme s grilovacími omáčkami a hlávkovým salátem.



Fotky receptu Krůtí špízy na bramborách od Gigi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí špízy na bramborách od Gigi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !