Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí stehna na zázvoru

fotka Krůtí stehna na zázvoru
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí stehna na zázvoru:

1 kg krůtích stehen  | 100 g slaniny  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř  | 70 g čerstvého zázvoru  | portská omáčka:  | 1/2 l masového vývaru  | 200 ml portského  | 2 cibule  | 2 pomeranče  | 1 citron  |  tymián, sůl, ml. pepř, chilli  | 2 lžičky solamylu  | 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Krůtí stehna na zázvoru:

Z omytých krůtích stehen vytáhneme šlachy a vykostíme je. Místo kostí vložíme slaninu. Do pekáče dáme olivový olej, kousky másla a na malé kostičky nakrájený zázvor. Upravená stehna osolíme, opepříme a dáme péci asi na 80 minut. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme portské víno a masový vývar. Okořeníme, vmícháme kůru z pomeranče a citronu. Vaříme asi 30 minut a nakonec zahustíme solamylem. Omáčku krátce povaříme a udržujeme teplou ve vodní lázni. Pečená stehna podáváme s portskou omáčkou, ozdobená pomeranči.


Fotky receptu Krůtí stehna na zázvoru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí stehna na zázvoru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !