Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí stehna v tomatovém zelí

fotka Krůtí stehna v tomatovém zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí stehna v tomatovém zelí:

1 kg krůtích stehen  | 2 lžíce sojové omáčky  |  trochu omáčky tabasco  |  pálivá paprika  | 2 lžíce oleje  | 1/2 kg rajčat  | 150 g kukuřice  | 1/2 kg kyselého zelí  |  majoránka  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Krůtí stehna v tomatovém zelí:

Maso umyjeme a osušíme. Sójovou omáčku, tabasco a papriku rozmícháme v trošce vody, maso tím po všech stranách potřeme a marinujeme cca 1 hodinu. V pekáči rozpálíme olej a maso v něm po všech stranách opečeme. Maso vyjmeme, vložíme kyselé zelí, přelijeme trochou vody, okořeníme majoránkou, solí, pepřem a 10 minut dusíme.

Mezitím spaříme horkou vodou rajčata, slupku sloupneme, odstraníme stonek, dužinu nakrájíme na kousky. Rajčata a kukuřici dáme do zelí, přidáme stehna a v zakrytém hrnci dusíme cca 45 minut.


Fotky receptu Krůtí stehna v tomatovém zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí stehna v tomatovém zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky