Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí taštičky

fotka Krůtí taštičky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krůtí taštičky:

400 g krůtích prsíček  | 1 šalotka  | 300 g mraženého hrášku  | 2 lžíce másla  | 1/4 lžičky kari  | 2 lžíce hladké mouky  | 250 ml bílého vína  | 250 ml smetany  | 4 taštičky z listového těsta  | 1/2 lžičky masoxu  | špetka soli  | špetka pepře  | trochu cukru  | 4 plátky citronu  | 1 lžíce kopru

Postup přípravy receptu Krůtí taštičky:

Maso nakrájíme na 1 cm velké kostky. Oloupanou šalotku nakrájíme na kostičky. Hrášek opláchneme teplou vodou a necháme okapat.
V hluboké pánvi necháme zpěnit máslo při střední teplotě. Maso na něm restujeme 4 minuty ze všech stran a vyjmeme. Kari koření a mouku vmícháme do výpeku, rozředíme vínem a šlehačkou a za stálého míchání uvaříme hustou omáčku. Hrášek přidáme 2 minuty před dokončením.
Taštičky před plněním do křupava rozpečeme v troubě. Maso prohřejeme v omáčce, ale nevaříme. Ochutíme masoxem, solí, pepřem, citrónovou šťávou a cukrem.
Naplníme taštičky, ozdobíme citronem a koprem.


Fotky receptu Krůtí taštičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí taštičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !