400 g krůtích plátků
| 4 lžíce mouky
| 2 cibule
| 100 g mraženého hrášku
| 4 vejce
| 100 g másla
| lžička grilovacího koření
| špetka soli
Postup přípravy receptu Krůtí vaječnice :
Maso z kýty naklepeme, nasekneme okraje a posypeme kořením. Obalíme v mouce z obou stran a namočíme do rozšlehaných vajec se solí. Vkládáme do horkého tuku na pánvi a zprudka opečeme z obou stran. Vyjmeme a na výpeku osmažíme kolečka cibule. Přesuneme do zapékací mísy, nasypeme hrášek a poklademe opečenými plátky masa. V rozpálené troubě zapečeme do zlatova asi 15 minut. Podáváme ozdobené hořčicí, kečupem a jako doplněk pečivo a červené víno.
Fotky receptu Krůtí vaječnice :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!