Postup přípravy receptu Krůtí závitky s fazolkami:
Fazolky vaříme v osolené vodě asi 10 minut. Cibuli a česnek oloupeme a na jemno posekáme. Mandle opražíme na 1 lžíci rozehřátého oleje. Přidáme 1/3 cibule a česneku. Krátce podusíme a necháme trochu vychladnout. Tymián opereme a jeho lístky najemno nasekáme. Ovčí sýr rozdrobíme a dohladka utřeme se žloutky, mandlemi a tymiánem. Osolíme a opepříme.
Krůtí plátky omyjeme, osušíme a naklepeme. Z obou stran je osolíme a opepříme. Poté na ně podélně naneseme sýrový krém. Na každý plátek přidáme 3 přepůlené fazolky. Okraje plátků dotenka naklepeme, maso zavineme a sepneme. V pánvi rozehřejeme 3 lžíce olivového oleje a závitky na něm ze všech stran opečeme. Přidáme další 1/3 cibule a česneku a krátce vše opečeme. Přilijeme 150 ml zeleninového vývaru a vaříme do zhoustnutí. Přilijeme zbývající vývar a dusíme přibližně 20 minut na středním ohni.
Rajčata omyjeme, rozpůlíme, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a dáme na něj rajčata řeznou plochou dolů. Poté vyjmeme a uchováme horká. Pak podusíme zbývající cibuli a česnek. Přidáme rajčata a fazolky. Přikryjeme poklicí a vše prohřejeme. Závitky vyjmeme a udržujeme horké. Omáčku scedíme, přimícháme jíšku a krátce ji povaříme, osolíme a opepříme. Do omáčky vložíme závitky a podáváme je s fazolkami a bagetou, případně posypané bylinkami.