Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře a la calvados

fotka Kuře a la calvados
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Kuře a la calvados:

1 kuře  | 1 sklenka Calvadosu  | 150 g másla  | 5 lžic smetany  | 2 lžíce hladké mouky  | 1 žloutek  | 100 g žampionů  | 5 jablek  | 1 šálek vývaru  | špetka soli

Postup přípravy receptu Kuře a la calvados:

Očištěné kuře upečeme na másle a rozdělíme na čtvrtky. Polijeme sklenkou Calvadosu a zapálíme. Jablka rozpůlíme, vyjmeme jádřince a upečeme je na 1 lžíci másla, tak aby zůstala v celku. Omáčka: 4 lžíce tekutého másla smícháme na mírném ohni se 2 lžícemi mouky. Rozředíme za stálého míchání vývarem z masa a osolíme. Povařenou omáčku zahustíme rozkvedlaným žloutkem a 5 lžícemi smetany. Vlijeme do šťávy z kuřete a ohřejeme, ale nevaříme. Krátce před podáním vmícháme do omáčky žampiony, podušené na másle. Kuře sestavíme na tácu do původního tvaru, polijeme omáčkou a obložíme rozpůlenými jablky, podušenými na másle.


Fotky receptu Kuře a la calvados:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře a la calvados
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !