Vložil: | Kabalenka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře a lá Provence:
500 g kuřete
| 100 ml suchého bílého vína
| 3 stroužky česneku
| 4 rajčata
| 50 g černých oliv bez pecky
| 2 lžíce nakrájené bazalky
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Kuře a lá Provence:
Kuře omyjeme a nakrájíme na 10 kousků. Ve velkém hrnci rozpálíme olej a maso necháme ze všech stran zhnědnout. Přilijeme víno, přisypeme nakrájený česnek, rajčata, olivy, a půlku bazalky a vše osolíme a opepříme. Hrnec přikryjeme pokličkou a maso dusíme 20 minut (dokud není měkké). Posypeme jej zbytkem bazalky a podáváme.
Fotky receptu Kuře a lá Provence:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!