Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře dvojí křehkosti:
40 dkg kuřecích prsíček
| 10 dkg krabího masa
| 6 žampiónů
| 2 cibule
| 2 stroužky česneku
| 2 bílky
| 1 lžička zázvorového vína, máčeného škrobu
| sůl, pepř, Wei-su
Postup přípravy receptu Kuře dvojí křehkosti:
Kuřecí prsíčka nakrájíme na několik řízků, smísíme se solí, zázvorovým vínem, špetkou Wei-su a pepře. Krabí maso a cibuli se žampióny nasekáme na kašičku, přidáme česnek, sůl, pepř, Weisu a vše dobře promícháme a vmícháme sníh. Plátky kuřecího masa rozdělíme stejnoměrně na připravenou fáš a plátka osmažíme.
Fotky receptu Kuře dvojí křehkosti:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!