Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře které chutná

fotka Kuře které chutná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře které chutná:

2-3 kuřecí prsíčka  | 2 velké pórky  | 3 lžíce tekutého ochucovadla marengo od Avokáda  | 1 šlehačka  | 2-3 lžíce hotové tmavé jíšky  | 2 lžičky sladké papriky  | 1 kostka slepičího bujonu  | 2 dcl vody  |  olej  |  čerstvá bazalka  | 500 g těstovin, nejlépe penne

Postup přípravy receptu Kuře které chutná:

1. Kuřecí maso nakrájíme na silnější proužky, zalijeme ochucovadlem marengo, trochu osolíme, zalejeme olejem a necháme uležet v lednici, nejdéle 1 den.
2. Na rozpáleném oleji orestujeme maso. Po chvíli přidáme pórek nakrájený na silnější kolečka. Ještě chvíli restujeme a zasypeme paprikou. Asi po minutě zalijeme šlehačkou a přidáme jíšku a bujón. Povaříme ještě asi 3 minuty servírujeme do větších misek na těstoviny promíchané s olejem a čerstvou nasekanou bazalkou.


Fotky receptu Kuře které chutná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře které chutná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !