Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.09. 2025
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře marinované v pivu

fotka Kuře marinované v pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kuře marinované v pivu :

4 stehenní řízky  | pár plátků anglické slaniny  | 2 dcl černého piva  |  čerstvý strouhaný křen  |  med

Postup přípravy receptu Kuře marinované v pivu :

Řízky lehce naklepejte, ale přehánět to nemusíte. Osolte a smíchejte pivo, 3 lžíce křenu, 2 lžíce medu do marinády, ve které budete přes noc řízky marinovat. Pak maso vyndejte a obalte napevno plátky slaniny. Vložte do zapékací misky, kterou jste vymazali olejem a dejte péct do trouby při 230 stupních asi na ¾ hodiny. Během pečení lehce podlévejte pivně křenovou marinádou, která by měla zůstat i na povrchu řízků, jinak se vám slanina připeče a výsledek nebude dokonalý. Přílohu nechám na vás - chleba i brambory jsou úplně v pohodě.


Fotky receptu Kuře marinované v pivu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře marinované v pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !