120 g rýže
| 1/2 l zeleninového vývaru
| 450 g celeru
| 1 ananasový kompot
| 4 kuřecí prsíčka
| karí koření
| sůl a pepř
| zelená petrželová nať
Postup přípravy receptu Kuře na ananasu:
Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru. Dbáme na to, aby se nám nerozvařila.
Omytý celer nakrájíme na tenké plátky. Ananas slijeme, šťávu uchováme a dužninu nakrájíme na malé kousky.
Prsíčka nakrájíme na proužky, okořeníme kari, pepřem a trochou soli.
Maso opečeme na suché teflonové pánvi, přidáme celer a podusíme. Přidáme ananas a můžeme přilít také trochu šťávy. Přiklopíme a podusíme.
Do hotové rýže vmícháme petrželku a servírujeme ke kuřeti.
Fotky receptu Kuře na ananasu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!