Vložil: | Jit |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře na hříbkách:
1 kuře
| 2 lžíce polévkového koření
| 2 lžíce worcestrové omáčky
| 1 lžička zázvoru
| 2 lžíce bílého vína
| 250 g hub
| 50 g másla
| 1 cibule
| 50 g oleje
| 1 lžíce solamylu
Postup přípravy receptu Kuře na hříbkách:
Kuře vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Připravíme si marinádu z polévkového koření, worcestrové omáčky, zázvoru a bílého vína a do ní dáme na 2-3 hodiny kousky kuřecího masa marinovat. Na másle necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme houby nakrájené na plátky, osolíme a dusíme je doměkka. Při vlastní přípravě (marinování) opékáme na rozpáleném tuku po všech stranách za stálého míchání kousky masa posypané solamylem. Po několika minutách přidáme marinádu a před dohotovením udušené houby.
Fotky receptu Kuře na hříbkách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!