Použité suroviny receptu Kuře na kari s žampióny a hráškem:
4 kuřecí řízky
| 1 šlehačka
| 1 konzerva sterilovaných žampiónu
| dle chuti: kari koření
| 2 lžičky hladké mouky
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Kuře na kari s žampióny a hráškem:
Kuřecí řízky nakrájíme na kostičky, posypeme je kari kořením a osolíme. Na hluboké pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání osmahneme. Žampióny a hrášek necháme okapat a přidáme je k osmahlému masu, podlijeme několika lžícemi vody a dusíme na mírném plameni pod pokličkou 10 minut. Ve smetaně ke šlehání rorozmícháme mouku, přidáme do pánve a za stálého míchání přivedeme k varu. Za občasného míchání dusíme na mírném plameni opět pod pokličkou.
Fotky receptu Kuře na kari s žampióny a hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!