1 kuře
| 150 g másla
| 50 g hladké mouky
| 100 g žampiónů
| 3 mladé kedlubny
| 350 ml hovězího vývaru
| sůl
| mletý pepř
| 1 lžíce sójové omáčky
Postup přípravy receptu Kuře na kedlubnách:
Omyté kuře rozčtvrtíme a na polovině uvedeného množství másla prudce opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme drobně pokrájené houby a kedlubny. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Pak kuře vyjmeme a vykostíme. Do dušených kedluben vmícháme sójovou omáčku a jíšku připravenou z mouky a zbytku másla. Vrátíme zpět prohřát kuřecí maso a podáváme s knedlíkem.
Fotky receptu Kuře na kedlubnách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!