Postup přípravy receptu Kuře na zázvoru a medu :
Jarní cibulky nakrájíme na kousky o délce 1 cm, dáme je do mísy, zalijeme studenou vodou a dáme stranou. Čínské houby namočíme na 20 minut do teplé vody. Smícháme pokrájený zázvor s trochou studené vody, pak jej scedíme a vymačkáme. Propláchneme ho pod studenou vodou a dáme okapat. Na středním plameni rozpálíme ve woku nebo v pánvi olej. Přidáme kuřecí maso pokrájené na nudličky a pokrájená kuřecí játra a za stálého míchání 5 minut smažíme. Pak je vyjmeme a dáme stranou. Houby scedíme a vymačkáme vodu. Vyhodíme nožičky. Přidáme do pánve pokrájenou cibuli a osmažíme ji doměkka. Přidáme rozdrcený česnek a houby a za stálého míchání vše 1 minutu smažíme. Do pánve vrátíme maso a játra. Smícháme sojovou omáčku s medem, přelijeme směsí kuře a dobře promícháme. Přidáme scezený zázvor a vše 2-3 minuty podusíme. Přidáme jarní cibulky, dobře vše promícháme a podáváme.