Vložil: | 1480kiki |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: |
![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře po alsasku:
1 střední kuře
| 1/8 dkg másla
| 1 lžíce sladké papriky
| 70 g cibule nakrájené na drobno
| 2 bobkové listy
| 2 hrsti majoránky
| 2 hrsti tymiánu
| 12 celého pepře
| 12 nového koření
| 1 naložená menší feferonka, nebo chilli paprička
| 1 špetka soli
| 6 dkg anglické slaniny
Postup přípravy receptu Kuře po alsasku:
Na vyškvařené slanině osmažíme cibulku do růžova, přidáme na malé kostičky nakrájenou feferonku, které jsme odstranili semínka, všechno koření a vložíme rozporcované kuře, osolené a opaprikované. Kuře necháme opéci na silnějším plameni, dokud nezčervená, poté jej podlijeme dusíme v troubě na 150 minut.
Asi po 45 minutách zkontrolujeme, zda je kuře dobře propečené, přidáme máslo a pečeme ještě 20 minut bez pokličky a občas polijene výpekem.
Fotky receptu Kuře po alsasku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!