Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře po curyšsku

fotka Kuře po curyšsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kuře po curyšsku:

1 větší kuře  | 1-2 mrkve  | 1/2 celeru  | 1 pórek  | 1,1 l bílého vína  | kelímek smetany  | 150 g žampionů  | 1-2 cibule  | dle potřeby máslo  | dle potřeby hladká mouka  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Kuře po curyšsku:

Očištěné kuře rozkrájíme na porce, okořeníme a pečeme na másle při střední teplotě. Mezitím si oloupanou cibulku nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev, celer a pórek na kostky, žampiony na jemné plátky. Krátce předtím, než je kuře upečené, přidáme k němu cibulku a zeleninu, krátce podusíme, doplníme vínem a žampiony. Po 5 minutách porce kuřete vyjmeme a uchováme v teple. Zeleninu ještě asi 10-5 minut podusíme, pak přilijeme smetanu, krátce povaříme, vmícháme z másla a mouky upravenou jíšku a dochutí me. Omáčkou kuře přelijeme a podáváme s nudlemi.


Fotky receptu Kuře po curyšsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře po curyšsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !