Vložil: | Mišulinda |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 5 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kuře po farsku:
4 kuřecí čtvrtky
| hladká mouka
| 1 vejce
| strouhanka
| 250 ml smetany
| sůl
| máslo na vymazání pekáče
Postup přípravy receptu Kuře po farsku:
Čtvrky kuřete stáhneme z kůže, osolíme a obalíme v trojobalu. Pekáč vymažeme změklým máslem a naskládáme do něj obalené čtvrtky. Zalijeme šlehačkou (nejlépe 33%) a pečeme nejprve přikryté asi třičtvrtě hodiny a pak ještě dopečeme odklopené, aby kůrčička byla do zlatova. Podáváme s bramborami nebo s bramborovou kaší.
Fotky receptu Kuře po farsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!