Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře po francouzsku s noky

fotka Kuře po francouzsku s noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuře po francouzsku s noky:

1 kuře  | 8 větších stroužků česneku  | 125 g másla  |  sůl  |  pepř  |  sladká paprika  | noky:  |  polohrubá mouka  |  prášek do pečiva  | 1 vejce  | špetka soli  | 250 g strouhanka  | 2 ks taveného smetanového sýra

Postup přípravy receptu Kuře po francouzsku s noky:

1 Kuře omyjeme, dáme na pánev. Přidáme na kostičky pokrájené máslo. Posolíme, opepříme, opaprikujeme a přidáme česnek. Dusíme do měkka, za občasného podlévání vodou, aby nám zbyla štáva na omaštění noků.
2 Noky: 1/2 kg polohrubé mouky, půl prášku do pečiva, mléko a vejce smícháme v misce, polévkovou lžící vykrajujeme noky a dáváme do vroucí vody. Jakmile vyplavou jsou hotové - asi 6 min.
3 Na uvařené noky dáme trochu změklého másla promastíme a nasypeme asi 250 g strouhaného sýra s taveným dohromady a promícháme.
4 Podáváme ihned teplé. Porce kuřete a noků na talíři polijeme štávou z kuřete.


Fotky receptu Kuře po francouzsku s noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře po francouzsku s noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !