Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kuře po horácku

fotka Kuře po horácku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kuře po horácku:

1 kuře  | 10 dkg žampionů  | 100 g anglické slaniny  | 3 dkg hladké mouky  | 60 g slaniny  | 1 cibule  | 10 dkg rajčat  | 1 dcl bílého vína  | 2 špetky pepře  | 1 lžička soli  | 750 ml vody  | 1 lžička Maggi Harmonie Chuti

Postup přípravy receptu Kuře po horácku:

Omyté kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké kuře vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zapražíme moukou, osmahneme dozlatova, zalijeme vodou a dobře rozvaříme.

Slaninu nakrájíme na kostičky, necháme roztavit, přidáme očištěnou nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme ji do růžova. Do základu vložíme očistěné, na plátky nakrájené žampiony, anglickou slaninu, rajčata a šťávu z pečených kuřat. Vše podusíme, přidáme víno, dochutíme MAGGI Harmonie Chuti, případně solí a povaříme.


Fotky receptu Kuře po horácku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuře po horácku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !