Postup přípravy receptu Kuře s broskvemi:
Kuřecí maso na tenké nudličky. Osolíme je, opepříme bílým pepřem a orestujeme na rozpáleném oleji asi dvě minuty. Potom přidáme na plátky nakrájenou cibuli a restujeme, až je cibule mírně křupavá. Do nálevu z broskvového kompotu přidáme kečup, sojovou omáčku a doplníme vodou do celkového množství 4 dl. Tímto nálevem zalijeme kuřecí maso, přiklopíme pokličkou a zvolna dusíme asi 20 minut. Mezitím si nakrájíme na menší kostičky zelenou papriku a na plátky nakrájíme i šest půlek broskví. Broskve i papriku přidáme k masu, jemně zamícháme, abychom plátky broskví nepoškodili a opět přiklopíme a ještě deset minut dusíme. Podáváme samozřejmě rýží. Jde o slavnostnější, ale lehké jídlo.